top of page
Wedding Dj
IA-3071.jpg
Festes Privades
Esdeveniments Especials
Esdeveniments Corporatius
Casaments
Sonorització
Instal.lacions
Dj Dave in Session
La Meva Història

 

En el 2011 he iniciat la meva pròpia empresa de sonorització de casaments, festes privades i esdeveniments. Més de 20 anys treballant en aquest sector on la professionalitat està per sobre de tot.    

 Em considero una persona sèria i voluntariosa on, en cada casament, faig que els nuvis s’oblidin completament  de l’ambientació musical.

L’èxit és el fruit de la constància i professionalitat mostrada en els moments més especials de la parella en el seu gran dia.

Discomòbil Sensations  t’ofereix el servei de sonorització de banquet i ball amb opcions d’ambientar la cerimònia i també el moment de l’aperitiu, amb la possibilitat del lloguer d’una  pantalla i projector. 

 

Sóm innovadors i utilitzem llums de tecnologia Led controlades per ordinador. Tanmateix disposem d’un equip de so Professional i una gran qualitat d’estètica i molt adequada sense voler-ho carregar molt.

 

Treballant per professionals i adquirint experiència en llocs com,

El Celler de Can Roca, Restaurant Miramar by Paco Perez, Les Cols Olot,

Via Annia de Ca l'Enric, Mas Terrats, Can Jubany càtering, Cris Càtering,   Wedding's Planners com Nice Empordà, Maite Mach,Creative & Love, ...

La nostra Filosofia

 

El moment del ball és un moment de gran importància de la celebració i, per aquest motiu, es fa imprescindible que tothom, grans i joves, gaudeixin de la música.

 

Perquè en el dia de l’enllaç no hi hagi sorpreses, sempre es fa una entrevista per triar i seleccionar l’estil musical dels nuvis, donant la opció d’escollir aquells temes que signifiquen molt per la parella, cançons que només d’escoltar-les, et fan recordar moments inoblidables.

 

L’entrevista prèvia amb els nuvis és importantíssima per tal de seleccionar els diferents moments musicals del casament. S’assessora, et guiem i t’aconsellem per fer d’aquest dia sigui tal i com ho havies planejat.

 

Comptem amb un gran equip de Dj’s Professionals per casaments per complir al màxim amb les exigències del dia de l’enllaç. 

 

Dj Dave

Dj & Mànager de Disco Mòbil Sensations. Més de 20 anys al capdavant del món bodil, posant la Banda Sonora a milers de persones en el dia més important de la seva vida.

Professionalitat, la nostre marca que ens fa la diferència.

Si voleu obtenir un pressupost i consultar la disponibilitat truqueu ara
669 748 287
bottom of page